Våra tjänster

Vi utför en rad olika tjänster

Hur kan vi hjälpa till?

Här nedan kan du läsa om de tjänsterna som vi erbjuder.
Titta gärna i vår portfolio för bilder på våra projekt.  

Renovering

Går du i renoveringstankar? Kanske vill du ha ett nytt och trivsamt badrum, eller så vill du totalrenovera hela hemmet? Då kan du vända dig till oss! Vi har genomfört ett stort antal renoveringsprojekt och kan tillsammans med våra duktiga samarbetspartners ge dig en förstklassig renovering.

Tillbyggnad

Vi kan även hjälpa dig med olika typer av tillbyggnader. Oavsett om du vill bygga en pool i trädgården eller om det är dags att lägga altan kan vi ta hand om det! Vår kunskap är omfattande inom det mesta som har med tillbyggnader att göra, du kan därmed räkna med ett fint slutresultat!

Snickeri

Vi tar även hand om olika snickeri-arbeten. Detta kan till exempel handla om att platsbygga ett kök eller att snickra ihop en möbel som överensstämmer med dina behov. Våra duktiga snickare är experter på att skapa sig förståelse för kundens behov så att slutprodukten går hand i hand med vad du som kund förväntat dig.

Ritningar

Behöver du ritningar till ett kommande byggprojekt? Eller kanske till en kommande renovering? Vi på Byggstöd har utbildning inom området och kan erbjuda dig tjänster för just detta. Vi skapar ritningar för hus, uteplatser, tillbyggnader, pooler m.m. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. 

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy